متخصص زنان در تهران
متخصص زنان در تهران
متخصص زنان در تهران و به طور کلی پزشک متخصص زنان و زایمان قادر به انجام انواع جراحی و درمان در زمینه هایی همچون زایمان، نازایی و انواع بیماری های دستگاه تناسلی خانم ها و به طور کلی همه بیماری هایی که با زنان در ارتباط داشته باشد، می باشد.
به همین دلیلی می توان گفت که متخصص زنان نقش بسیار زیادی در سلامت زنان و به دنبال آن حفظ سلامت خانواده دارد.
تلاش متخصص زنان و زایمان در جهت افزایش آگاهی مردم در رابطه با نیازهای مراقبتی خانم ها بوده و از این طریق موجب کاهش ریسک ابتلای خانم ها به انواع سرطان ها و بیماری های شایع در سطح جامعه می شود.
بیشتر خانم ها به اشتباه گمان می کنند که فقط خانم هایی که متاهل هستند نیازمند مراجعه به متخصص زنان و زایمان می باشند در صورتی که چنین نیست. دستگاه ادراری-تناسلی به دلیل ظرافت و قرارگیری در معرض ابتلا به انواع عفونت ها، همواره به رعایت مراقبت های خاص و رسیدگی احتیاج دارد.
تمامی خانم های بین 20 تا 70 سال باید حداقل سالی یکبار و به طور مرتب برای انجام انواع آزمایش سلامت همچون تست پاپ اسمیر و چکاپ به بهترین متخصص زنان در تهران یا شهر محل سکونت خود مراجعه نمایند.
زیرا امروزه آمار ابتلا به انواع بیماری ها و سرطان های زنان، بیماری های مقاربتی مانند زگیل تناسلی و ناباروری به طور چشمگیری افزایش یافته و خانم ها با مراجعه منظم به متخصص زنان قادر به جلوگیری از به وجود آمدن و همچنین رشد بیماری های عفونی، غده های سرطانی، نازایی و غیره به طور منظم می باشند.
چه زمانی باید به متخصص زنان و زایمان مراجعه کرد؟
توصیه متخصص زنان به خانم ها این است که با مشاهده نشانه های غیرطبیعی در لگن، ناحیه تناسلی، شکم، بهم خوردن نظم پریود و دفع ادرار در اولین فرصت به متخصص زنان مراجعه کرده و در صورت وجود مشکل، نسبت به درمان خود اقدام نمایند.
لزوم مراجعه سریع به متخصص زنان این است که امکان دارد این علائم نشانه وجود مشکلی خطرناک در خانم ها بوده و عدم درمان به موقع آن ها بر باروری خانم ها و سلامت دراز مدت شان تاثیر منفی بگذارد. به همین دلیل بی توجهی به این نشانه ها ممکن است اختلالات جبران ناپذیری در خانم ها ایجاد نماید.
حوزه فعالیت متخصص زنان
از گسترده ترین و مهم ترین شاخه های پزشکی می توان به گرایش تخصصی زنان و زایمان اشاره کرد که شامل روش های درمانی متفاوتی همچون طبی و جراحی می باشد.
متخصص زنان در ابتدا به طی کردن مراحل آموزش یک پزشک عمومی پرداخته و پس از آن به طور کاملاً تخصصی با بیماری هایی که با بارداری، دستگاه تناسلی زنان، ناباروری و سایر بیماری های داخلی که با زنان مرتبط هستند، آشنا شده و توانایی لازم برای درمان و تشخیص آن ها را به صورت جراحی و طبی به دست می آورند.
متخصص زنان به علت گسترده بودن حوزه کاری شان آموزش های پزشکی متفاوتی را گذرانده و به همین علت قادر به فعالیت در چندین زمینه می باشند.
نوع فلوشیپ متخصص زنان دسته بندی فعالیت آن ها را مشخص می کند که ممکن است در زمینه های مختلف نازایی و ناباروری، لاپاراسکوپی، انکولوژی زنان، اختلالات کف لگن و غیره باشد.
متخصص زنان و ماما چه تفاوت هایی دارند؟
ماما به طور تخصصی برای امور پیش و پس از بارداری آموزش دیده و عهده دار تامین تمامی نیازهای مراقبتی از زمانی که مادر جهت زایمانش در بیمارستان بستری می شود تا لحظه تولد نوزاد بوده و همچنین می بایست آموزش هایی همچون نحوه شیردهی را به مادر بیاموزد.
ماما باید تمام حواس خود را جمع کرده و هوشیار باشد تا چنانچه هر گونه مشکلی برای مادر یا فرزند او پیش آمد متخصص زنان را مطلع نماید.
در صورتی که همانگونه که پیش تر گفتیم متخصص زنان به طور تخصصی در زمینه درمان انواع بیماری ها و مشکلات مربوط به زنان آموزش می بیند.
به دلیل اینکه متخصص زنان و زایمان علاوه بر تخصص زنان به گذراندن دوره های پزشک عمومی نیز می پردازد، بر طب احاطه داشته و به خوبی با فیزیولوژی، آناتومی و تغییرات عملکرد بدن خانم ها آشنا می باشد می تواند رضایت خاطر بیمار و ایمنی او را در همه مراحل درمان به خصوص زایمان و دوران بارداری جلب نماید.